Balkongdører

Våre balkongdører er solide, energieffektive og elegante dører.

Balkongdører er ofte en av de mest sentrale dørene i huset, spesielt på sommerstid. Ofte plassert sentralt i stue eller soverom, spiller de en viktig rolle både estetisk og med tanke på inneklima og miljø.

En del av vårt produktkonsept er at samtlige produkter deler de samme karmdetaljene. Dette gjør det mulig å kombinere balkongdører med nær sagt alle våre andre produkter. Spesielt kan våre balkongdører leveres med faste side- eller overfelt. Det kan være med på å skape en flott terrassefasade og gi mye innlys. Våre balkongdører kan også leveres med alle typer sprosser og glass, samt utsmykkes med utvendige og innvendige paneler ellerspeilfyllinger med stor valgfrihet.

Balkongdør     Balkongdør3     Balkongdør2

Dørene leveres med engreps espagnolettlukking med et bestandig dørhåndtak i eloksert aluminium, samt trinnløs dørbrems som lar deg sette døren i nøyaktig den stillingen du ønsker uten at den flyttes av vinden. En smart detalj er at bremsen aktiveres ved å vri dørhåndtaket opp. Espagnolettlukkingen benytter tre låsepunkter, som gir en tett og robust lukking. I tillegg kan dørene leveres med sikkerhetsglass for økt person- og innbruddssikring.