Dører

Vi leverer skyvedører, balkongdører, hoveddører og biinngangsdører.

Dørene produseres i klassisk og moderne stil og med spesielle tilpasninger og utførelser. For å dekke støy og lysdempingsbehov kan alle våre dører leveres med alle glasstyper på markedet.

Ytterdør2Dører plasseres ofte i nærheten av vinduer. Da er det viktig at dørene og vinduene passer sammen og gir en helhetlig fasade. Våre dører kan tilpasses de aller fleste glasshøyder og sprosseinndelinger. I tillegg deler dørene våre akkurat de samme stilmessige detaljene som vinduene.

Våre dører er forseggjorte, med mange pene detaljer. Alle våre dører kan utsmykkes med sporede paneler utvendig, eller utvendige og innvendige speilfyllinger.

 

Dørene er kostnadseffektivt produsert på moderne datastyrte maskiner med fagarbeiderens grundige håndarbeid som avslutning.

edit-mestervindu_logo_2009_transpSikkerhet er viktig i moderne dører. Våre dører produseres i solid ramtre og kan leveres med sikkerhetsglass. Dørene er hengslet med tre hengsler, og benytter solide lukke og låsebeslag for å sikre en innbruddssikker konstruksjon.