Glassdører og glassfelt

Skyvedører og vendbare glassfelt gir optimale løsninger

All-glass skyvedører og de vendbare glassfeltene gir de beste tilleggsløsninger for sommerstuer, glasstak og terrasser med takoverbygg.

Glassfelt og dørerAll-glass sin konstruksjon gir en flott transparent utsikt uten irriterende vertikale rammeelementer.

Glassfeltene kan skyves over hjørner og enkelt stilles i forskjellige posisjoner. Dette sparer plass samtidig som det letter rengjøring glassene.

Glassfeltene kan også leveres med noen få glass, hvor man har mulighet for å flytte disse rundt på terrassen etter behov.

Skyvbare glassfelt kan ettermonteres dersom takoverbygget er tilpasset for dette. Snakk med oss for å få en tilpasset løsning på nye eller eksisterende terrassetak.

Sliding DoorAll-glass Sliding-revolving door W26-C                         

Dette er et skyve og vendbart glassfelt uten vertikal ramme som kan trekkes over hjørner og stilles i forskjellige posisjoner.
Glassdører last ned produktkatalog her.

Plassering av glassdørGlassdørene kan plasseres mange steder

Siden dørene kan skyves over hjørner og enkelt stilles i forskjellige posisjoner, gir mulighet for maks utnyttelse av gulvplass.

 

BunnskinneBunnskinne

Kan enten monteres oppe på eksisterende gulv eller integreres i gulvet. På grunn av systemets nøyaktighet, må bunnskinne monteres nøyaktig og i vater.

 

All Glass sliding doorAll-glass sliding door w17-c 

Denne skyvedøren er uten vertikale rammer. En elegant løsning der skyvedør er mest hensiktsmessig.

W17-c har lav byggehøyde for walkover på bunnskinnen.

GlassdørAlle våre glassfelt og dører leveres fra 6 mm. til 10 mm. glasstykkelse, og opp til 240 cm høyde. Leveres med vinterlister dersom dette er ønskelig.

Glassdører last ned produktkatalog for w17-c

 

All Glass sliding door 1All-glass sliding door

Denne modellen leveres til Terrazza glasstak, med eller uten hjørnesøyler. Med inntrukkende hjørnesøyler er det kun de herdede glassfeltene som skaper et hjørne. Leveres med transparent hjørnelist hvis ønskelig.

Glassfelt og dører 2Vindskjerming på terrasser med eksisterende tak       

Hvis du har en terrasse med takoverbygg, er det enkelt å få en lunere uteplass. På skråtak benyttes side elementene til glassoasen. Type CLASSIC w50-c, LITE w50-c eller
SUPER LITE w50-c. Se fasadeløsninger.

Vendbare og skyvedørerW17-C skyvedør eller w26-c vendbar dør 

Hvilken type glassfelt og dører som brukes avhenger av hvilke type sideelement som skal benyttes. Tilleggsprodukter som terrassevarmer, lysskinner, solskjerming og fjernkontroll kan kombineres med dette. Det er viktig at takoverbygg og fundament er dimensjonert riktig.