Vinduer

Vi tilbyr et vidt spekter av vinduer og løsninger.

Gjennom vår leverandør MesterVindu har vi et stort utvalg av vindustyper, hvorav alle er stilmessig like og kan kombineres. Vi utfører individuelle tilpasninger og leverer vindu med alle typer glass.

Spesialvinduer2Vinduene produseres av utsøkte emner av kvistfritt, laminert, fingerskjøtet furu.

Hver enkelt bestanddel i karmer, rammer og sprosser vakuumimpregneres for å gi vinduene lang levetid. Vinduene overflatebehandles med maling eller lakk.

edit-mestervindu_logo_2009_transpVåre vinduer har elegante, stilriktige profiler som tar seg godt ut til alle typer bygg. Alt fra de mest moderne bygg til hus, hytter og rehabeliteringer av gamle hus og bygårder.

Vårt dør- og vinduskonsept er svært fleksibelt i hvordan produktene kan kombineres og inndeles med sprosser.

enova_anbefalerUtvikling og teknologi står høyt hos vår leverandør. De arbeider stadig med å utarbeide nye, smarte løsninger som tilfredsstiller morgendagens krav. Energieffektivitet og miljøhensyn, og vinduet er kanskje den viktigste delen av et moderne, energieffektivt bygg. Med MesterVindu kan du være sikker på at dagens energikrav oppfylles.

Våre vinduer kan leveres med aluminiumskledd utside. Aluminiumskledningen beskytter treverket mot vær og vind, og treoverflatene spares for slitasje. Vinduene vil forbli like pene år inn og år ut.